Свържи се с мен

Направи своето запитване, консултация или разбери повече за програмите ми

Какво ще получа от консултацията?

Холистичният метод който използвам работи на физиологическо, емоционално, психологическо и интелектуално ниво. Търся дълбоките причини за дисбалансите, които може да се дължат на трите физиологични енергии(вата, пита, кафа), да са причинени от  седемте тъкани, да се спотайват в емоциите или в моделите на поведение, който сте възприели. Тази информация ще ми позволи да ти дам насоки за терапиите и практиките, които ще ти помогнат да върнеш своя баланс, да спреш болката и да върнеш радостта от живота.

Консултацията с мен няма за цел диагностициране на заболявания. Ако се съмняваш, че страдаш от някакво заболяване, обърни се към медицинско лице.

Хранителен режим, за какво ми е?

Всички заболявания и дисбаланси са причинени от неправилно храносмилане! Причините за него могат да са най-различни.

По време на консултацията за изготвяне на хранителен режим ще разбереш кое влошава твоето храносмилане, как можеш да го подобриш, какви са подходящите и неподходящи храни за теб, каква е най-добрата хранителна програма за теб точно в този момент.

Йога терапия, какво представлява услугата?

Йога терапия е услуга, която ще ти помогне да намериш и останеш в  баланс – твоето лично, уникално и необходимо състояние, което ще ти осигури здраве и красота.

Здравето е естествен стремеж, заложен във всеки от нас! Ние обаче обикновено пренебрегваме призива на тялото да останем здрави. Често сме объркани по отношение на храната, движението, дневният режим и т.н

Йога терапията е продължителен процес на общуване между мен и теб, по време на който чрез различни йога практики ще ти дам насоки за посоката, вкоято трябва да работиш, за да постигнеш този баланс. Няма да ти дам “хапче”, което да оправи проблемите ти, ще ти покажа над какво трябва да работиш, за да постигнеш желания резултат.

Каква аюрведична терапия е подходяща за мен?

Аюрведичните терапии целят изчистване на тялото от токсини, отпушване на каналите, за да може всички хранителни, отпадни вещества и енергиите да се движат свободно, баланс на основните енергии и подмладяване на тъканите. Ккава терапия е подходяща за вас може да се определи след консултация. За видовете терапии прочетете тук.

Как се извършва поръчка и плащане?

За да поръчате някоя от услугите ми, моля направете запитване! След като се свържете с мен ще уточним каква услуга ви е нужна и едва тогава ще направите плащане по банков път.

Свържи се с мен:

Поискай среща или изпрати съобщение

Намери отговор на въпросите си, отвори нова страница на здравословно и осъзнато съществуване

4 + 15 =

Общи условия
Политика за поверителност
Обработка на лични данни
Политика за бисквитки