Програми

Йога – онлайн

Вече можеш да практикуваш Йога навсякъде! Можеш да практикуваш когато ти е удобно. Можеш да практикуваш сам или със семейството. Ти избираш как, къде с кого.

Аз ти предоставям възможността да практикуваш със сартифициран и опитен инструктор където и когато ти е удобно.

 

Йога за начинаещи

Йога за практикуващи

Вечерни йога практики - при проблеми със съня

Йога при системно високи нива на стрес

Йога терапия

Това е автентична система, която използва методите и практиките на йога като терапия. В основата й стоят принципите на йога и аюрведа и определението за здраве –  състояние на баланс на физиологичните сили (доши), изправно функциониране на храносмилането (агни), тъканите (дхату), отделянето на отпадни продукти (мала) в съчетание със спокойствие на ума и съзнанието. Тази система разглежда индивида като цяло и работи и върху по-фините нива на човешкото същество.

Наднормено тегло и затлъстяване

Проблемът с килограмите не е само естетически проблем. Наднорменото тегло води до много здравословни проблеми – диабет, апнея, сърдечно-съдови заболявания, хипертония и др.

Проблеми със съня и концентрацията

 Невъзможността организма да си почине, да възстанови енергията и да изчисти токсините, поради системно недоспиване, влошава качеството на живот, състарява и води след себе си редица болести, ако не се погрижим своевременно.

Болки в ставите и мускулите

Поради застоелия начин на живот, некачествената храна и неправилен избор на приоритети, тялото залинява и настъпват редица дисбаланси в мускулите и ставите. Тези проблеми не са животозастрашаващи, но носят много болка и влошават пълноценния живот.

Кожни болести, алергии

Живеем в свят пълен с токсични вещества – във въздуха, водата, почвата. Организма ни трудно се справя с изчистването им. Натрупването на токсични вещества, често води до проблеми с кожата, чрез която тялото се опитва да се освободи от тях.

Бременност и майчинство

Все повече жени имат проблеми със зачеването, бременността и възстановяването след раждане. Тези естествени процеси стават все по-трудни, защото ние се отдалечаваме от естествената си природа.

Травми и хронични заболявания

Травмите и болката, която причиняват влошават качеството на живот и ни ограничават физически и психически. Йога и Аюрведа успешно се справят с тях чрез:

Асани - адаптирани за съответния проблем

Дихателни практики за увеличаване на енергията

Изчистващи практики

Релаксиращи и отпускащи практики

Аюрведа терапии

Принципите на Аюрведа са насочени към удължаване на живота чрез създаване на здравословни навици и балансиращи терапии. Резултатите са:

Детоксикация

Регенерация

Нормализиране на теглото

Баланс на енергиите

Хранителен режим

Според аюрведа всеки продукт има свой индивидуален ефект върху тялото ни. Познавайки индивидуалните ефекти на всяка храна, ние можем систематично да поддържаме здравето и килограмите си. Възможна ли е една аюрведична диета за всички? Разбира се, че не:

Програми за хранене според индивидуалната конституция

Програми за хранене според сезона

Програми за хранене според възрастта

Програми за хранене за намаляване/увеличаване на теглото

Програми за хранене за бъдещи майки

Свържи се с мен

+359897937570
office@yogatherapy.bg

 

Работно време

Пон – Петък — 08:00 – 17:00
За запитвания — по всяко време