Програми

Йога за начинаещи

Онлайн курс, който представлява система от последователни практики и теория за абсолютно начинаещи в йога.

Предназначена за хора, които страдат от алергии, наднормено тегло, ставни проблеми, хроничен стрес или искат да поддържат добро здравословно състояние.

Целта е да подобрите живота си по лесен начин с минимални усилия, прилагани последователно.

Аз ви предоставям възможността да направите първите си стъпки със сартифициран и опитен инструктор където и когато ви е удобно.

Йога практиката ще ви помогне да се научите да дишате по-дълбоко и да се фокусирате върху настоящия момент. Ще сте по-осведомени за своите емоции и ще имате по-добро разбиране за начина, по който реагирате на стреса.

 

Йога терапия

Индивидуална програма, която използва методите и практиките на йога като терапия за лечение на съвременни дисбаланси като автоимунни заболявания, физически и психически разстройства.

Стреса причинява множество заболявания с различни симптоми, които йога терапия третира с дихателни практики, асани и релаксация за успокояване на ума.

Повечето причини за болестите и дисбалансите се крият в ума и точно там йога терапия насочва своите усилия – релаксиране на ума, балансиране на емоциите и засилване на психиката.

Тази система разглежда индивида като цяло и работи  върху по-фините нива на човешкото същество.

Наднормено тегло и затлъстяване

Проблемът с килограмите не е само естетически проблем. Наднорменото тегло води до много здравословни проблеми – диабет, апнея, сърдечно-съдови заболявания, хипертония и др.

Проблеми със съня и концентрацията

Невъзможността организма да си почине, да възстанови енергията и да изчисти токсините, поради системно недоспиване, влошава качеството на живот, състарява и води след себе си редица болести, ако не се погрижим своевременно.

Болки в ставите и мускулите

Поради застоелия начин на живот, некачествената храна и неправилен избор на приоритети, тялото залинява и настъпват редица дисбаланси в мускулите и ставите. Тези проблеми не са животозастрашаващи, но носят много болка и влошават пълноценния живот.

Кожни болести, алергии

Живеем в свят пълен с токсични вещества – във въздуха, водата, почвата. Организма ни трудно се справя с изчистването им. Натрупването на токсични вещества, често води до проблеми с кожата, чрез която тялото се опитва да се освободи от тях.

Бременност и майчинство

Все повече жени имат проблеми със зачеването, бременността и възстановяването след раждане. Тези естествени процеси стават все по-трудни, защото ние се отдалечаваме от естествената си природа.

Бременност и майчинство

Все повече жени имат проблеми със зачеването, бременността и възстановяването след раждане. Тези естествени процеси стават все по-трудни, защото ние се отдалечаваме от естествената си природа.

Йога еспресо

Онлайн програма с инструктор в реално време, която е разработена за много ангажирани хора, за да пестят своето време и да се грижат за здравето си.

Искаш ли деня ти да започва с ентусиазъм и лекота – включи се по всяко време и от всяко място в програмата.

Провежда се 3 пъти в седмицата по 30 минути в специална затворена група, в която имате възможност да задавате въпроси и да предлагате теми по които да работим съвместно. Вашите проблеми засягат повече хора отколкото предполагате.

В тази група получаватемного допълнително обучение под формата на мини курсове и статии, които не публикувам на друго място.

Ела в online студиото на Йога терапия

Годишен

16.25 лв /месец

или 0,54 лв/ден

♦ Всички видеа в студиото

♦ Всички предизвикателства

♦ Всички е-книги

♦ Всички записи на курсове

♦ VIP покана за всички предстоящи събития

Обща цена: 195,00 лв
Заплаща се годишно 

3-месечен

23.00 лв /месец

или 0,77 лв/ден

♦ Всички видеа в студиото

♦ Всички предизвикателства

♦ Всички е-книги

♦ VIP покана за всички предстоящи събития

Обща цена: 69 лв 
Заплаща се на 3 месеца

Месечен

30.00 лв /месец

или 1,00 лв/ден

♦ Всички видеа в студиото

♦ Всички е-книги

♦ VIP покана за предстоящи събития

Обща цена: 30,00 лв
Заплаща се месечно 

Пробният период е 7 дни за всички планове.
В рамките на пробния период можеш да се откажеш по всяко време
без да дължиш каквото и да е заплащане.

Общи условия
Политика за поверителност
Обработка на лични данни
Политика за бисквитки